Станах свидетел на това,
как цветя избираха деца с баща.
Момиченцето си хареса рози,
вдигна ги високо, заяви:
-За букет избирам този,
мама ще се възхити!
Бащата хладнокръвно го попита:
- Колко струват?
Момиченцето ги погледна със възхита:
- За мама са!
Аргументът бе железен!
Баща и в миг се подчини!
Всеки обича да е глезен,
но днес празникът е ваш, нали!?
Бъдете все такива - силни,
мъдри, мили и добри,
че без вас мъжете,
сме толкова загубени, уви!
Честит празник!😉🌹
© Добромир Иванов Всички права запазени