"Св. Валентин"
на Г.
Запалих свещ
за любовта,
за твоето палто
на закачалката,
за музиката
в дните
за мига,
когато те сънувах
във мечтите си.
Помолих се
да съм добра,
и истинска,
и нежна,
и пленителна,
да бъда вечно
твоята следа,
която да запази
дните ти.
~ ~
© Елица Георгиева Всички права запазени
ПРЕКРАСНО!!!!!!