10.07.2009 г., 22:28 ч.

Сватба 

  Поезия
572 3 3

От днес нататък всеки ден

с тебе ставаме в едно.

Аз за теб и ти за мен -

за другия всеки е крило.

 

И ще летиме все нагоре.

Ще достигнем височини,

достъпни за онези хора,

които носят в себе си души.

 

Които един без друг не могат -

неразделни като  нощ и ден.

И ще стигаме винаги до Бога,

ако съм до теб, а ти до мен.

 

Така животът ще премине...

Ще побелеят косите от любов...

Любима. Любими. Погледни ме.

Аз готова съм. Аз също съм готов

 

Да съм твоя и аз да бъда твой.

Нищо няма да ни раздели.

Нали, мила моя? Да, мили мой.

Толкова е хубаво, нали?

 

Посвещавам това стихотворение на всички младоженци!

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ни най-малко! На някои просто им върви...
  • Аз имам щастлив брак. Това учудва ли ви?
  • Уффффф!... От всичко което не ми харесва, най-много не ми харесва последния куплет...
    И все пак е хубаво да видиш човек, който все още вярва в брака! Аз не вярвам...
Предложения
: ??:??