От днес нататък всеки ден
с тебе ставаме в едно.
Аз за теб и ти за мен -
за другия всеки е крило.
И ще летиме все нагоре.
Ще достигнем височини,
достъпни за онези хора,
които носят в себе си души.
Които един без друг не могат -
неразделни като нощ и ден.
И ще стигаме винаги до Бога,
ако съм до теб, а ти до мен.
Така животът ще премине...
Ще побелеят косите от любов...
Любима. Любими. Погледни ме.
Аз готова съм. Аз също съм готов
Да съм твоя и аз да бъда твой.
Нищо няма да ни раздели.
Нали, мила моя? Да, мили мой.
Толкова е хубаво, нали?
Посвещавам това стихотворение на всички младоженци!
© Иван Мишев All rights reserved.