4.01.2013 г., 0:29 ч.

Сватба 

  Поезия » Гражданска
528 0 0

Слушам музика нежна и обичам жените.

Всяка миличка дума е усмивка за мен,

Ала ти си ревнива и вгорчаваш ми дните -

Толерантен съм, но - неразбран съм съвсем!

Бързо дните минават, а душата ми страда -

Арогантен съм, знам, но не чувствам вина.

Бягам винаги, щом се почувствам предаден,

грехота е, нали... и какво от това!

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??