Jan 4, 2013, 12:29 AM

Сватба 

  Poetry » Civilian
530 0 0

Слушам музика нежна и обичам жените.

Всяка миличка дума е усмивка за мен,

Ала ти си ревнива и вгорчаваш ми дните -

Толерантен съм, но - неразбран съм съвсем!

Бързо дните минават, а душата ми страда -

Арогантен съм, знам, но не чувствам вина.

Бягам винаги, щом се почувствам предаден,

грехота е, нали... и какво от това!

© Константин Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??