25.09.2012 г., 12:46 ч.

Свещената тъга 

  Поезия » Философска
686 0 0

Когато те плени Свещената Тъга,

протяга се сякаш Невидима Ръка,

от Небитието и Вечността

ти сваля дарове красиви...

Започваш да твориш

в различни сфери,

и различни нива,

и от тази красота

потапяш се 

в Екстаза на Радостта.

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??