18.08.2009 г., 23:16 ч.

Свещичка 

  Поезия » Любовна
548 0 0
Свещичка ти запали в мене
и молитва да направя ме зарече.
Помолих се аз тайничко за
мир и дивост,
пожар от чувства,
водопади от любов,
морета от целувки,
гори от прегръдки
и голяма низина за теб и мен -
на наслада и свобода
да се отдадем, а решим ли
да се отдалечим -
планините край нас да покорим.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??