6.04.2013 г., 15:32 ч.  

Свети Дянков спасител 

  Поезия » Гражданска
370 0 0

Дянков: "Без мен България щеше да фалира.

Аз я спасих да не умира.

Спасих ви, дадох ви пица постна,

затова сега Борисов не ми дава мръвка сосна."

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??