Apr 6, 2013, 3:32 PM  

Свети Дянков спасител 

  Poetry » Civilian
371 0 0

Дянков: "Без мен България щеше да фалира.

Аз я спасих да не умира.

Спасих ви, дадох ви пица постна,

затова сега Борисов не ми дава мръвка сосна."

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??