7.08.2008 г., 7:17 ч.

Свети Валентин 

  Поезия » Любовна
809 0 0

    Свети Валентин

 

Свети Валентин, ден на душите влюбени,
а нашите души са сякаш изгубени
в безкрайната вселена,
защото нашата любов не бе просветена.

 

Остана тя в миналите дни,
дни, когато мислех,че щастливи ще са мойте съдбини,
но уви не се случи с мен така.
Защо, Господи, ме изигра?!

 

Връщам се понякога към дните красиви
и моля се да не са свършили.
И моля те, слънце мое, някой ден кажи:
"Бъди мой до края на свойте дни!"

© Иван Батев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??