14.02.2018 г., 1:07 ч.

Свети Валентин 

  Поезия » Любовна
532 0 6

   Свети Валентин

 

Денят на влюбените е сега,

с теб сме заедно, любима жена!

Усмихваме се, държим се за ръка,

устните се сливат в целувка една.

 

С чаша червено вино в ръка,

посрещаме на влюбените празника.

В очите ни бляскат искри така

чаши с кристален звън се вдигат сега.

 

Наздравица за нас, за Любовта,

да бъдем заедно, две влюбени сърца!

 

 

На Св. Валентин той е посветен,

за влюбените хора е свещен!

Той помагал на влюбените сърца,

да се свържат във връзка, свещена!

 

Въпреки че имало забрана за това.

Загинал той, такава била неговата съдба,

отдал живота си за Любовта!

 

Останал да живее в нашите сърца.

В Живота не са важни само думите,

а думите и нашите дела след това!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??