15.02.2020 г., 7:53 ч.

Свети Валентин 

  Поезия » Любовна
891 0 1

Днес е празник бил голям.

За влюбените ден бил голям.

А аз да се радвам ли още не знам?

Известно време вече мина и аз не спирам да се питам.

Влюбена ли съм? Още ли обичам?

В глава ми е пълна каша, в сърцето ми –голяма рана, ама там за други място няма.

Искам изненада аз да му направя.

Червено вино, ароматни свещи да запаля.

Валентинки много да има, пътеки от рози вместо килима.

Имам аз желание голямо

в този ден да бъдем само двама.

Със всички екстри ала-бала

да събудим любовта заспала.

Ама може нещо друго да сетиш,

отново да ме пренабрегнеш.

И пак с чаша в ръка.

Глътка-две мъката да утоля.

За пореден път отново наранена

в студеното легло сама ще легна.

В сънища прекрасни пак ще те сънувам

как в захлас ти се любувам.

© Дияна Горанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако се питаш дали още си влюбена и обичаш - значи не си.
Предложения
: ??:??