Светла Коледа е този ден,
да празнуват и малки, и големи,
нека всеки днес да е радостен,
да забрави болки и проблеми,
Исус да топли нашите сърца,
нека всеки свещ да запали,
нека усмивки има на лица,
празникът душите ни да гали...
Честит празник на всички!
© Георги Всички права запазени