18.06.2024 г., 9:38 ч.

Светла Магия 

  Поезия » Любовна
139 0 0

Здравей Червено Слънце с наивно признатата детска мечта!

 

Думите не идват, а душата ми отнесено за теб трепти 
В копнежа на мислите и в сънищата - блян отново си ти ...

 

Като безкраен цветен пейзаж разкошно омайна, 
Свеж утринен полъх в китна пролет сияйна.

 

Прекрасна нежност с трогателно излъчване и хармонична мекота 
Копнеж на сетивата и наслада за душата с феерична лекота!

 

Бъди безгрешна и успешна, винаги победна! 
Недокосвана, нецелувана, непостижимо далечна и единствено близка… 

И не се спирай - бъди!

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??