26.04.2012 г., 2:19 ч.

Светлинка 

  Поезия » Любовна
685 0 3

Тъмно е. Светли светлинки нежно ме галят,

огнените коси бялата кожа изгарят.

Желая те. Пожелай ме и ти!

Спомени горещи, далечни върни.

 

Защо появяваш се пак? Не искам.

Излъгах.

Ръцете си в твойте притискам,

не ме пускай повече, или си тръгни,

светиш, защото си крадец на светлини.

 

Мъркам като коте сгушена в тебе,

неусетно как е минало толкова време.

Не, не искам да вярвам, защото зная,

че връзка - между огън с вода не желая.

 

Светли светлинки нежно ме парят,

целуват, прегръщат, но те си играят.

Погледни ме и аз светя, не искам игри,

а две светлинки в едно събери!

© Тина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря ви
    ..много неща не са си на мястото,но това са първи опити,даже ми е странно че пиша,понеже никога не ми се е случвало..,просто се събуждам и ако не го запиша веднага,всичко си отлита :D
  • Много ми харесва,много добро.
  • "че връзка - между огън с вода не желая." -> не звучи добре.
Предложения
: ??:??