11.01.2008 г., 23:09 ч.

Светло минало 

  Поезия » Любовна
854 0 2

 

Завинаги влюбени

Нещо в мен гори, нещо се спотайва,

в душата ми ръми и топли спомени навява.

Споменът, когато се влюбих в теб и ти се влюби в мен.

И светът около нас запя

най-красивата песен на света - песента за любовта.

Твоята любов е моето спасение.

Твоята целувка е сладко изкушение. 

А прегръдката ти топла разтапя сетивата ми.

Ти ми даваш сили да се боря.

Ти ми даваш крила и ме караш да летя.

И няма да забравя никога това.

Защото ти си в моето съзнание, в моето сърце

и няма оправдание, което да ме спре.

Да ме спре да те обичам.

Да чувствам как бие твоето сърце.

Защото няма по-прекрасно нещо

от това да усещам твоите ръце.

Затварям очи,оставям всичко настрани.

И зная,че в този момент ти мислиш за мен.

И виждам най-щастливия ден,

когато отново ти ще си до мен.

Когато изговарям името ти - изтръпвам.

Когато ме докосваш - настръхвам.

Когато гледам очите ти, се моля

да остана завинаги твоя.

И всяка нощ и всеки ден ти огряваш душата ми.

Като ангел, който бди над мен, даряваш ме със щастие.

Благодаря ти за всичко това, мило мое бебе.

За всяка усмивка на моето лице.

И всеки влюбен удар на моето сърце.

За цялата любов, с която ме даряваш.

Ти не знаеш  колко много ми даваш.

И всичко това ми дава основание да изкрещя,

да проникна в твоята душа,

чрез едно малко откровение, родило се от любовта:

ОБИЧАМ ТЕ!

Да! Това ще ти повтарям до края на света.

Докато звездите спрат да светят

и се роди по-силно чувство от любовта.

А ние и двамата знаем, че няма нищо

по-истинско, по-дълбоко, по-чисто, по-силно

от това, което топли нашите сърца.

 

от WildEyes  за BloodAngel

© Мариела Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тези думи написани от сърцето ти .... спират дъха ми!Карат ме да се преродя и да изпитам всичко детско,топло,невинно отново и отново...!Излекува болното сърце,запълни празнотата в моята душа,направи ме по-добър във всяко отношение!Обичам те!!!!!Не мога да и опиша колко много ... за което страдам , няма думи с които да се опише какво изпивам , когато съм с теб , когато ме докосваш , когато ме целуваш!

    I've made a commitment, I'm willing to bleed for you
    I needed fulfillment
    I found what I need in you

    Обичам те сладко пиуе!!!
  • Ммм...Познати чувства...Ех... прекрасно е да обичаш и да си влюбен! Пожелавам ти тази любов да не спира да ти гали душата...
Предложения
: ??:??