6.07.2024 г., 7:55 ч.

Светлосини мечти 

  Поезия » Любовна
110 1 3

       

      Светлосини мечти

 

Светлосини мечти, светлосини,

в топло лято към мене летят.

Светлосини мечти, светлосини,

във очите ти нежно трептят.

 

Те докосват със обич сърцето,

с нежна обич във плен го държат.

Те откриват във тебе момчето

и във нощите дълги не спят.

 

И звездите във тях се оглеждат,

и усмихват се нежно в нощта,

по пътека към теб ме отвеждат,

по пътека от сини цветя.

 

Светлосини мечти, светлосини,

в топло лято към мене летят.

Светлосини мечти, светлосини,

във очите ти нежно трептят.

 

Не забравяй, че мене ме има!

Със любов ти изпращам мечти.

Светлосини мечти, светлосини,

в светлосините твои очи.

            Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??