30.11.2011 г., 16:02 ч.

Светъл свят 

  Поезия » Оди и поеми
847 0 0

Кахъри, кахъри - само тях гледаме,

не искаме явно да видим света,

а само трябва да се огледаме

и да разберем неговата простота.

 

Да разберем колко красив е той,

колко щастие ни предлага

и този наш кратък престой,

да преоткрием веднага.

© Константин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??