3.07.2013 г., 20:52 ч.

Светът е малък за възкръсналите 

  Поезия
431 0 1

Светът е малък за възкръсналите
и затова сега ги няма тук,
но отворените им очи ни гледат през мъглата на отвъдното
с празната усмивка на смъртта.


Избягай с мен,
във Щатите ни чакат неуморните туземци,
прегърнали дърветата от глад
за нещо по-добро...

 

© Елвис Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??