3 июл. 2013 г., 20:52

Светът е малък за възкръсналите 

  Поэзия
433 0 1

Светът е малък за възкръсналите
и затова сега ги няма тук,
но отворените им очи ни гледат през мъглата на отвъдното
с празната усмивка на смъртта.


Избягай с мен,
във Щатите ни чакат неуморните туземци,
прегърнали дърветата от глад
за нещо по-добро...

 

© Елвис Т Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??