14.12.2012 г., 13:46 ч.

Светът е свят 

  Поезия » Друга
474 0 5
 
 
А клоунът е мъничко пиян.
Така успешно се преструва на разплакан.
Светът е свят. И сам.
И се преструва на обичан.
А всъщност нотен листопад
прогаря шепите на пианиста.
Светът е свят, защото е събран
във няколкото нотички на листа.
Светът е свят.
А в твоите очи
се губя като във пустиня.
Светът е свят. Не трябва да боли.
Не трябва да прошепвам – докосни ме...
A тази болка все ще прегори.
Докосването... ражда топлината.
Преди да се превърна в сняг, кажи
дали ме имаше в света... И във душата ти?


~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??