4.05.2012 г., 12:40 ч.

Светът на една мечтателка 

  Поезия
550 0 0

Във сънищата си сънувам пеперуди,

мечтая слънчогледови поля,

в нощната разходка се загубвам

и никога не искам да идва сутринта!

 

Във сънищата си летя напред-назад,

отивам в бъдеще, а после в минало пътувам!

Чудя се кога ще свърши този Ад

и само в настоящето ще плувам.

 

Творец, луда, но обичам,

три думи, описващи ме точно днес!

И колкото и да се лутам и се губя,

в моя свят живеех вчера, ще живея днес!

© Дарк Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??