Във сънищата си сънувам пеперуди,
мечтая слънчогледови поля,
в нощната разходка се загубвам
и никога не искам да идва сутринта!
Във сънищата си летя напред-назад,
отивам в бъдеще, а после в минало пътувам!
Чудя се кога ще свърши този Ад
и само в настоящето ще плувам.
Творец, луда, но обичам,
три думи, описващи ме точно днес!
И колкото и да се лутам и се губя,
в моя свят живеех вчера, ще живея днес!
© Дарк Стефанова All rights reserved.