4.05.2014 г., 10:55 ч.  

Светът ни не е просто драма, а библейски феномен! 

  Поезия » Философска
305 0 0

Светът ни не е просто драма,
а библейски феномен!


Защо подхождаш драматично
и все привеждаш рамена?
Изглеждаш някак си епично:
пленен от страст и суета!

От здрача силуетите напират,
а ти бледнееш също тях!
Ни думите, ни мислите подбираш,
живееш сред мъгли и страх!

Като лист в стихията понесен
твоят свят люлее се над мен!
Знай - живота не е лесен
сред бури и житейски плен!

Не може все да побеждаваш!
Не си светец и съвършен!
Но бъди Велик, когато падаш,
дори до болка съкрушен!

 

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??