5.11.2010 г., 14:42 ч.

Светът разтваря врата 

  Поезия » Любовна
561 0 17

                            ***

 

                            Когато те споходи любовта,

                            горчилката на дните утаява.

                            Светът разтваря пламнала врата

                            и времето послушно се стаява...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??