24.04.2006 г., 18:08 ч.

Свидетел 

  Поезия
622 0 2
Ту горчива, ту много сладка -
за теб сърце, си отава загадка
любовта, от която по капчица пием,
свято чустваме и раздаваме ние.

Ту забързана, ту толкова бавна,
изживяна някога, сега пък си славна,
ти не бързаш от нас да се скриеш
и поднасяш нектар да ни опиеш.

Ту явна, ту твърде прикрита,
но винаги за душите ни открита,
ти си чудото малко и откровение
и свидетел на нашето възкресение!

23.04.2006г.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??