5.09.2008 г., 21:35 ч.

Свирех ли, свирех... 

  Поезия » Пародии
974 0 1

                    

 

                  Свирех ли, свирех...

 

Свирех ли, свирех дим над водата,

дим над водата на легендарните Пърпъл?

Ах, не се късай, струнo, точно сега,

че ако окото ми шибнеш, ще те нацепя за дърва!

Моята китара е моята гордост.

Моята музика преди сегашната специалност!

 

Свирех ли, свирех дим над водата,

ден и нощ, докато пръстите ми не посиняха.

Ах, не ме будете от сладкия ми сън,

Сънят, в който унижавам враговете,

аз ще ги заключа в техния позор,

молитви дълбоки и викове жестоки.

Не беше сън, не беше дим над водата,

истински са си легендарните Пърпъл!

© Мирена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??