19.10.2019 г., 7:53 ч.

Свобода 

  Поезия » Философска
413 0 0

Черпи с пълна сила свободата,

вдъхни възможностите, 

усети тишината.

Имаш право да си тук,

имаш право да си там.

Искаш да си с някой друг 

или може би да бъдеш сам?!

Имаш право да се скиташ

и да бродиш без посока.

Имаш право да живееш,

без да дават ти насока.

 

Радвай се на свободата,

изборът си само ти-

не прави със себе си компромиси

заради чужди болки и съдби!

 

Ревността е нещо гнило,

тя не дава ни криле,

носи самота, сърце унило,

иска обичта да спре.

 

Ооо свобода - усещам те в безкрая,

душата ми зове те и макар да зная,

че имам още път да извървя,

вярвам, че ще мога да те сътворя!

 

Ще те очаквам, свобода, да ме докоснеш,

да ме разходиш на своите криле

в света, където всичко е възможно,

където никой няма да ме спре...

 

 

© Елена Трендафилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??