27.09.2024 г., 6:55 ч.

Свобода 

  Поезия
71 0 0

       С В О Б О Д А

 

Чрез ритуалите черпиме сила,но сме зависими,

по-добре е,да бъдеш неповторим,

търсещ свободно Вечният Смисъл,

който никой не е още открил.

 

Заблудата понякога е прекрасна,

пред тръпката на очаквания от теб резултат,

по-добре е,да не си напълно наясно,

но за миг кратък от щастие да бъдеш залят.

 

Щастието е залога на предизвикателствата,

който те дарява със здрави и волни криле,

за полет на Мисълта в Сакрално участие

във всеки нов старт на твоя житейски проект.

 

04.09.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??