11.11.2006 г., 21:43 ч.

Свобода 

  Поезия
811 0 2
Замъка е може би красив
и отвън покрит е с чисто злато
а отвътре е ронлив
щастието там не е познато.

Ще избягам,ще се скрия
ще изчезна аз далече.
ще почувствам,че съм жива
,че не ще умирам вече.

Че съм горда и значима,
да усетя в своите длани
как възкръсва и полита
в небосвода любовта ми.

Как огрява всяко цвете
и света ми се обръща
как в мен всичко е свободно
и не иска да се връща.

05.01.2005г.

© Снежина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??