21.12.2016 г., 20:49 ч.

Свободна 

  Поезия » Философска, Свободен стих
843 1 2

 

Мечтая за

... само един ден, в който светлина

на слънцето не свършва,

в който вятърът не сменя своята посока,

в който часовете потъват в земята,

в който топлината прегърне студа,

ще полетя отвъд нещата 

и повече няма да погледна назад,

но и няма да тичам бързо с вятъра,

ще полетя свободна като птичка,

наслаждавайки се на мига,

потъвайки в океана

отвъд хоризонта 

на една свободна душа,

която мечтае и обича...

 

© Лорааа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??