7.02.2021 г., 22:47 ч.

Своята, заради тях не губи 

  Поезия
229 0 2

Когато изгубил си надежда
и пред кръстопът стоиш,
точно в този буреносен момент,
в себе си повярвай

 

и нови крила здраво закрепи си,
с въжетата на своите мечти,
за да можеш утре, 
щом изгревът дойде,

 

с нова сила ти да полетиш!
Колкото и трудно да става,
колкото и тежък, да ти се струва светът
в себе си недей губи вяра,

 

а смело напред продължи
и не забравяй, по пътя си,
можеш да срещнеш развалени души,
своята, заради тях не губи!

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??