В на живота тъжния маскарад -
в тоз живот тъмен и нерад,
не сваляй маската на хубавия ден,
че зад нея крие се мрак студен*.
И всеки човек си отива
от този свят и таз земя.
И от смъртта никой се не скрива
и от нейната тъма.
© Георги Всички права запазени