8.03.2022 г., 17:49 ч.

Свята 

  Поезия
109 0 0

Жената - 

на Бог

слабостта е, 

 

че прелест 

и чар, 

и душа е! 

 

На Бог

слабостта 

е жената - 

 

духовна, 

сърцата 

и Свята! 

 

Жената - 

на Бог

слабостта е, 

 

че обич, 

любов е 

и рай е! 

 

На Бог

слабостта 

е жената - 

 

Свет'а 

и отвъд 

необята!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??