3.06.2014 г., 11:47 ч.

Сякаш нищо не е било 

  Поезия » Любовна
922 0 10

Сякаш нищо не е било,

всички думи днес са забравени.

Сякаш цяла вселена днес ни дели,

а са само няколко крачки…


А аз още пращам по вятъра…

празни писма,

гоня спомени прашни...

попили горчива тъга.


Имам нужда пак да ти вярвам,

дори на безумна така да приличам…

Стига ми само дума една,

мисъл за теб,

която наивно аз да обичам…

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??