13.01.2007 г., 20:49 ч.

сянка 

  Поезия
946 0 11


Аз съм сянка.
Нощем тихо крача
край заспалите
цветя.
Аз съм сянка,
бродеща в съня
ти, и шепна
нещо на
нощта. . .
Спи спокойно,
аз ще пазя
тишина,
а после
с тихи стъпки
ще се върна
със набраните
цветя.

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??