24.04.2006 г., 6:53 ч.

Съблазните на София 

  Поезия
652 0 1
           СЪБЛАЗНИТЕ НА СОФИЯ

                По София отново се скитам,
                а нагло наоколо рекламите ме зоват
                толкова много неща да опитам
                и да стана защо ли не даже богат.

                В казината лъскави не скучаят
                и прилапват сериозни пари.
                Ела, залагай - които играят,
                само на тях в живота им върви.

                В банките с лихви ми дават,
                та от залъка ми да си приберат.
                С храни и козметика ми обещават
                да бъда жизнен, красив и даже млад.

               Хубавици разголени ме провокират -
               ревю, стриптийз или поредната мис.
               Отвращението ми докрай дегостират
               даже с концерт на исполина Азис.

               София - така добре си я зная,
               просто няма с какво да ме удиви.
               Прилъгва ме деликатно накрая
               и с леки жени за малко пари.

              Уморен от толкоз много съблазни,
              рея се напосоки с поглед странен и див,
              а над града извисила се Витоша блазни
              в прегръдката й да бъда за кратко щастлив.

© Светослав Статев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??