7.08.2007 г., 12:17 ч.

Събличах те 

  Поезия
766 0 10
 

Събличах те

копче по копче,

копнеех да бъдем едно цяло

и те милвах с премръзнали пръсти,

целувах голото ти тяло.


Върху коприната излишни са всичките думи.

Когато събирам косите ти в шепи -

разсипват се меки върху ми

като лека розова пепел...


Довечера ще бъдеш ли пак с мене,

в съня ми, дори и за кратко?

Зная, че е забранено,

но затова ми е толкова сладко -

                        да те обичам,

                        да те целувам,

                        да те събличам,

                        да те сънувам.

                                                      07.08.07

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??