28.01.2009 г., 23:14 ч.

Събличам те 

  Поезия » Любовна
1028 0 14
Без дъх останала от бързане,
по пътя още те събличам.
Целувката ти за сбогуване
по раменете ми се свлича

и пръст по пръст издърпвам думите -
разкошни, меки ръкавици.
Милувките ти, малки копчета,
заяждат в погледи - илици. 

Несигурно разгръщам дрехата
на трескавото ти желание.
Студено ми е без утехата
за мимолетно обаяние.

С въпрос се взирам в огледалото:
Дали пропуснах нещо друго?
На теб ухая още цялата
и голотата е заблуда!

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??