26.11.2010 г., 23:35 ч.

Събота вечер 

  Поезия
1046 1 1

С прелюдия към теб започва съботната вечер

и въздухът насища се с копнежи и съблазън,

а аз не мога безучастен да оставам вече,

пороците ми вместо мен започват да приказват.

 

Не закъснявай, поканата ми е съдбовна,

за теб отключвам душевните си катинари,

посреща ме целувката ти още вън на входа,

очите ти издават с теб какво ще правим.

 

Ела, събличай бавно дрехите ми и докосвай,

докосвай с нежни устни голата ми гръд.

Ръцете ти не галят - те просто омагьосват

и аз заспивам сгушен в твоя топъл скут.

 

Обичай ме, обичай и греха във мене даже,

красиво е, че пак те имам сутринта,

ти светлото ми носиш с погледа си ведър, ясен,

когато ми разказваш приказки за любовта.

 

 

 

© Даниел Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??