1.08.2007 г., 15:51 ч.

Събуди ме  

  Поезия
625 0 6


 

Събуди ме...
вземи роса и с нея очите отвори ми.
Събуди ме...
с полъха на вятъра ме погали.
Събуди ме...
със слънчевия лъч стопли ме.
Събуди ме...
с песента на славея ми говори.
Събуди ме...
и устните с роза ги целувай.
Събуди ме...
с морската пяна ме събличай.
Събуди ме...
като мъгла със страст ме обгърни.
Събуди ме...
и като капките дъждовни, попиващи
в земята, ми се наслади.

© Амората Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??