20.06.2011 г., 19:16 ч.

Събуди се, мамо 

  Поезия » Любовна
1491 0 0

Уморен се прибирам от работа,     

неприятна изненада ме чака в нас.

Мама е легнала и починала      

на спалнята в сетния ù час.             

 

Събуди се, мамо, детето ти е у дома,                   

ела, целуни ме, мамо, както вчера сега.             

Стани и кажи ми, мамо, да купя това-онова,     

само за едно те мразя, мамо, че ме напусна така.

 

 

Плача за тебе, мамо, галя лицето ти аз,                  

сбогуваме се с тебе, мамо, но не чувам твоя глас. 

Най-добра с всички беше, мамо, и най-красивата,

но днес раздели ни, мамо,"тя" - смъртта.              

 

© Emil Angelov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??