19.12.2010 г., 1:01 ч.

Събуждам се... 

  Поезия » Любовна
473 0 3

Събуждам се със мисълта за теб и искам да летя.

Да полетя със теб във висините сини.

Да бъдем птици волни в своята Любов!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??