13.10.2007 г., 15:41 ч.

Събуждане 

  Поезия
622 0 1
Събуждане

Нарисувах те насън  с  насладата от моите мечти...
Сега рисувам, а листа е празен, рисувам яростно,
но листа пак мълчи, мислиш ли, че пак ще проговори
на мен за твоите копнежи, по моите очи...
по това как аз виждам по-различно от всяка друга.
Аз знам, друг свят пак ще проговори, вселената безкрайна
е то се знай, рисунката обагрена ще бъде, залята със мечти.
Протегнах се, събудих се и виждам теб, само теб...
сърцето вече отговори, че вселената безкрайна си ми ти...

© Дида Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??