6.09.2009 г., 21:17 ч.

Събуждане 

  Поезия » Любовна
612 0 2

Имала ли си сън толкова красив,

че не искаш да се събудиш?

Но идва моментът,

когато алармата се включва...

И искаш или не, всичко свършва.

Е... Ти си моят красив сън...

И колкото и да те искам до мен,

 си отиваш, без да мога да сторя нищо...

Алармата зазвънява...

Край!

© Пламен Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??