Събуди ме тихо с твоите целувки.
Събуди ме рано с капучинов дъх.
Отпий от мен, а после без преструвки
люби ме нежно, а аз ще стигна своя връх.
Вземи ме в себе си, не се съпротивлявам.
Не бягам, не усещам срам дори.
От мислите за ласки ожаднявам.
В мен клада от любов да загори.
Нега да има в тялото ми жадно,
уют да има, за да топли теб.
А после със канела капучино
отпий от мене, вкусна като мед.
Не други са ме вкусвали. Не дадох
на никой от нектара свой. За теб
канела с капучино пазех.
За теб, любимия за мен човек.
© Галя Кутулева Всички права запазени