17.11.2011 г., 11:01 ч.

Съдба 

  Поезия » Друга
476 0 4

       Съдба

 

Дали защото на Кръстовден съм родена,

от кръстопътища осеян е животът ми.

И всеки път се лутам, за да взема

без помощ чужда вярната посока.

Дали защото на Кръстовден съм родена,

аз кръста тежък на съдбата нося.

Как малко радост имаше за мене!

За щастие жадувам, но не прося!

 

    Таня Иванова

 

 

© Таня Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??