13.08.2014 г., 15:16 ч.  

В капан 

  Поезия » Друга
268 0 0

В капан


Безгласна е последната надежда,
в сълзи удавена е любовта.
Останало без сърце...
като просяк събира парче по парче.


А в съня с теб играеше,
някъде на красивото небе.
Пречупвайки се като клечка,
под лирата на Орфей.


Дъхът е спрял,
задушен от куп строшени стъкалца.
Лодката потъва бавно,
в капан на бурното море.
 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??