3.04.2008 г., 8:54 ч.

Съдба 

  Поезия » Любовна
726 0 2
Минаха вече 20 години
от онзи миг велик,
когато аз се влюбих
в един синеок ученик.

Години дълги след това
се лутах аз сама
между страстта и любовта,
останала без дом и топлина.

Животът бе суров със мен.
Измъквах се от разни връзки
ден след ден,
но пак на чувствата оставах в плен.

Мина време и сега,
вече 14 години, сме един до друг
като съпруга и съпруг
и не бих го заменила аз за никой друг!

© Емилия Трайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??